Palautusohjeet asiakkaalle!

OHJEET MAHDOLLISTA PALAUTUSTA VARTEN

Kuljetuksessa ilmenneet vauriot

TÄRKEÄÄ!
Mikäli pakkaus tuotteineen on vioittunut kuljetuksen aikana, ilmoitathan siitä viipymättä Leluaitan asiakaspalveluun:
asiakaspalvelu@leluaitta.fi tai 040 6766319

Tilauksen peruuttaminen

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksenne 14 vuorokauden kuluttua tilauksen saapumisesta. Kuluttajan on voimassa olevan kuluttajansuojalain mukaan erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta myyjälle: tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä. Peruutusohjeet tulee toimittaa asiakkaalle esimerkiksi sähköpostitse tai tavaran mukana. Kuluista, jotka aiheutuvat yritykselle toimituksista, jotka peruutus-ilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta / vastaanottamatta, perimme erillisen palautuksesta aiheutuneen kuljetuskustannusten mukaisen maksun.

Maksamanne rahat palautetaan viipymättä peruutusilmoituksen tekemisen jälkeen sekä jo mahdollisesti lähetetyn tuotteen palauduttua Leluaitalle ja todettuamme tuotteen olevan myyntikelpoinen. Mikäli peruutusilmoitusta ei ole tehty, maksamanne rahat palautetaan mahdollisella palautusmaksulla vähennettynä tai jos etukäteismaksua ei ole, niin yrityksemme laskuttaa palautuksen kuljetuskustannuksen erikseen.

MIKÄLI HALUAT PERUUTTAA TILAUKSEN, ILMOITATHAN SIITÄ VÄLITTÖMÄSTI SÄHKÖPOSTITSE asiakaspalvelu@leluaitta.fi

Tilauksen palauttaminen - TOIMI NÄIN:

Leluaitta.fi kuvaa tuotteet ja kertoo tuotteiden tiedot verkkosivuillaan mahdollisimman hyvin, jotta asiakas saa mahdollisimman hyvän käsityksen tuotteesta jo tilausvaiheessa. Mikäli tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi, otathan yhteyttä: asiakaspalvelu@leluaitta.fi. Leluaitan asiakaspalvelu ottaa yhteyttä teihin ja hoitaa palautuskuljetuksen tilaamisen ja auttaa mahdollisen korvaavan tuotteen löytämisessä. Palautuksesta ei koidu asiakkaalle kustannuksia.

Palautus tehdään saman kuljetusmuodon mukaisesti millä tuotteet on lähetetty asiakkaalle. Palautus aina alkuperäispakkauksessa (mikäli pakkaus ei ole pahoin vioittunut kuljetuksessa).

SÄILYTÄ ALKUPERÄINEN PAKKAUS MAHDOLLISTA PALAUTUSTA VARTEN!


Tilauksesta maksetut rahat tulee kuluttajasuojalain mukaan palauttaa kuluttajalle 14 päivän kuluessa siitä, kun verkkokauppa on saanut palautusilmoituksen, olettaen että kuluttaja on palauttanut tai osoittanut palauttaneensa jo toimitetun tavaran. Maksetusta summasta vähennetään postikulut ja mahdolliset palautuksesta koituneet kuljetuskustannukset (tapauksessa jossa tilauksen peruutus/palautusilmoitusta ei ole tehty asiakkaan toimesta).  Mikäli etukäteismaksua ei ole suoritettu, Leluaitta.fi voi laskuttaa palautuksesta koituneet kuljetuskustannukset asiakkaalta erillisellä laskulla.

Aurinkoisin terveisin, 


LELUAITTA.FI VERKKOKAUPAN ILOINEN TIIMI :)